Ontvetten met AQUAQUICK 2000

AQUAQUICK 2000 biologische ontvetter en wegdekreiniger

AQUAQUICK 2000 is de ideale ontvetter voor uw professionele reiniging

Bent u op zoek naar een effectieve manier om oppervlaktes, machines, gereedschappen en onderdelen professioneel te ontvetten en reinigen? Dan is AQUAQUICK 2000 het perfecte product voor u. De AQUAQUICK 2000 is een krachtige ontvetter die speciaal ontwikkeld is voor het verwijderen van vettige en olieachtige verontreinigingen. De ontvetter is effectief, maar tegelijkertijd ook veilig voor het milieu en uw materialen.

Met AQUAQUICK 2000 bent u in een klap voorzien van een totaal oplossing voor het reinigen van vetten en olien. Aangezien AQAQUICK 2000 milieuvriendelijk is en daarnaast ook nog eens 100% biologisch afbreekbaar is het de meest geschikte ontvetter voor allerlei schoonmaak opdrachten.

Wanneer u kiest voor de AQUAQUICK 2000, kiest u voor een product dat:

Krachtig is in het verwijderen van vettige en olieachtige verontreinigingen
Veilig is voor het milieu en uw materialen en zeer makkelijk te gebruiken is. Kortom, als u op zoek bent naar een professionele ontvetter, is AQUAQUICK 2000 het perfecte product voor u. 

Ontvetter Kopen

Wegdekreiniger en ontvetter

milieuvriendelijke ontvetter voor wegdekreiniging

Aquaquick 2000 is zeer geschikt als krachtige wegdekontvetter die de afbraak van olie- en brandstofrestanten versnelt en het milieu spaart. Het product is 100% biologisch afbreekbaar en is speciaal ontwikkeld voor het ontvetten van wegen en terreinen na olielekkages of na mechanische storingen of calamiteiten. Het kan ook efficiënt gebruikt worden voor het reinigen van machines en schepen.

Getest op veiligheid voor het milieu en waterorganismen door TNO 

Volgens een TNO rapport van januari 2007 is Aquaquick 2000 veilig voor het milieu en voor waterorganismen bij verdunning van 1:20. Het product is niet giftig, tast geen non-ferrometalen aan, is niet irriterend voor huid en luchtwegen en laat geen schadelijke restproducten achter. Aquaquick 2000 is ook brandvertragend en tast asfalt niet aan. Het product is ideaal voor handmatige verwerking, hoge druk reinigers en ZOAB reinigers.

Afbraak van olierestanten in bermen en riolen

Dankzij de milde samenstelling, de lange emulsiestabiliteit en de aanwezigheid van plantenextracten en natuurlijk citroenzuur, versnelt Aquaquick 2000 de afbraak van olierestanten in bermen en riolen. In tegenstelling tot snelscheidende alkalische reinigingsmiddelen, houdt Aquaquick 2000 de olierestanten langer in emulsie en vermindert hierdoor de milieubelasting. Er zijn tal van rapporten beschikbaar die dit bewijzen.

Kies voor een effectieve en milieuvriendelijke oplossing voor wegdekreiniging en ontvetten met Aquaquick 2000.

AQUAQUICK 2000 voldoet aan hoge veiligheidsnormen en is 100% niet-toxisch

Ontvetter voor fabrieken

Ontvetter voor machines

AQUAQUICK 2000 is de perfecte oplossing voor het reinigen van machines, gereedschappen, vloeren en andere oppervlakken die zijn bedekt met olie en andere vetten. Veel bedrijven worstelen met het vinden van een effectieve reiniger die niet schadelijk is voor hun apparatuur en tegelijkertijd milieuvriendelijk en veilig voor de gebruiker.

Ontvetter voor zware vervuiling

AQUAQUICK 2000 maakt het schoonmaken van zwaar vervuilde oppervlakken eenvoudiger en sneller, terwijl het tegelijkertijd de tijd en het productverbruik vermindert in vergelijking met andere reinigingsmiddelen. Bovendien is AQUAQUICK 2000 ook milieuvriendelijk en veilig voor de eindgebruiker.

AQUAQUICK 2000 is een unieke oplossing voor het reinigen van fabrieken en andere industriële omgevingen. Hier zijn enkele van de voordelen die AQUAQUICK 2000 biedt voor fabriekseigenaren:

Effectieve reiniging: AQUAQUICK 2000 is ontwikkeld om de meest vettige en olieachtige verontreinigingen snel en eenvoudig te verwijderen. Het maakt het schoonmaken van machines, vloeren, gereedschappen en andere oppervlakken gemakkelijker en effectiever.

Gebruiksvriendelijke ontvetter

AQUAQUICK 2000 is eenvoudig in gebruik en kan worden aangebracht met een spuitfles, doek of borstel. De formule is speciaal ontwikkeld om snel in te werken en vereist minder fysiek inspanning dan andere reinigingsmiddelen.

Tijd- en kostenefficiënt

AQUAQUICK 2000 bespaart tijd en geld doordat het de reiniging snel en efficiënt uitvoert. Bovendien vereist het minder product per reiniging dan andere reinigingsmiddelen, waardoor er minder product nodig is en de kosten laag blijven.

milieuvriendelijke ontvetter voor in de keuken

Met de AQUAQUICK 2000 ontvetter ben je altijd verzekerd van een schone keuken. Het verwijderen van vet van gasfornuis, oven en andere keukenoppervlakken is vaak een uitdaging. Maar met AQUAQUICK 2000, de professionele ontvetter, is dit verleden tijd. Dankzij de effectieve bestanddelen lost het vet op en kun je het gemakkelijk verwijderen met een vochtige doek. Let wel op: altijd de instructies volgen en het oppervlak volledig bevrijden van het product om beschadiging te voorkomen.

RVS ontvetten met AQUAQUICK 2000

AQUAQUICK 2000 maakt het ook gemakkelijk om RVS weer stralend schoon te krijgen. RVS is prachtig in de keuken, maar is ook vatbaar voor vlekken. Hard schrobben is niet aan te raden omdat dit krassen veroorzaakt, maar met AQUAQUICK 2000 is het vuil eenvoudig te verwijderen zonder hard te schrobben. Het resultaat? RVS dat er weer uitziet als nieuw.

Eco vriendelijk product met ECO-verpakking

AQUAQUICK 2000 is ook beschikbaar in een ECO-verpakking, voor degenen die milieubewust willen kiezen. Deze geconcentreerde ontvetter is verpakt in een kleinere fles, wat minder plastic betekent en minder vervoer nodig heeft. Kies voor de verantwoorde optie en koop de AQUAQUICK 2000 ontvetter vandaag nog

Voldoet aan alle normen in de voedingsmiddelenindustrie

AQUAQUICK 2000 is de beste keuze voor de voedingsmiddelenindustrie, aangezien het product voldoet aan alle relevante normen en regels in Nederland. Dit betekent dat het product zonder beperkingen kan worden gebruikt in deze branche, waardoor u zich zorgenloos kunt richten op uw werkzaamheden. Bovendien is AQUAQUICK 2000 grondig getest door het ministerie van gezondheid, waardoor u er zeker van kunt zijn dat uw producten en de omgeving vrij blijven van schadelijke stoffen. Kies voor de betrouwbare en veilige optie van AQUAQUICK 2000 voor een schone en gezonde werkomgeving in de voedingsmiddelenindustrie.

Ontvetten met AQUAQUICK 2000